Ergoline Prestige 1600

NEW WAY OF TANNINGLOOK GOOD, FEEL BETTER

Welkom op de website van Zonnestudio Ibiza. Kwaliteit, hygiëne, kundigheid, laag drempelig en verantwoord zonnen zijn enige zaken waar wij voor staan! We zijn van mening dat er vele positieve kanten aan het zonnen zitten, als je het maar verantwoord doet. Wij dragen ons beroep vol overtuiging en met enthousiasme uit. Wij verwelkomen je dan ook graag met een gratis kopje koffie of thee.

Met inachtneming van de geldende wetgeving kunnen wij je een optimaal en verantwoord bruiningsproces garanderen. Kom je voor het eerst zonnen, heb je een gevoelige huid of ben je iemand die regelmatig onder de zonnebank gaat…Wij hebben de zonneapparatuur die geschikt voor je is. Wil je niet onder de zonnebank, maar toch een mooie tint, dan hebben we de collageenbank voor je.

Evenveel zon als aan de Middellandse Zee.

De Europese Unie heeft een nieuwe, eigentijdse veiligheidsnorm voor zonnebanken vastgesteld. Die norm houdt in dat zonnebanken en andere zonneapparatuur niet meer ultraviolet licht mogen afgeven dan men krijgt op een mooie zomerdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur aan de Middellandse Zee. Dit kan technisch in een precieze waarde worden uitgedrukt. Onze zonnestudio volgt deze Europese norm natuurlijk.

Uw huidtype

Iedereen heeft een ander huidtype, waarbij bij de bezonning rekening mee dient te worden gehouden. Voor iedere huidtype heeft Zonnestudio Ibiza de juiste zonneapparatuur staan. Wil je een nadere toelichting op het bovenstaande, geef ons dan even een belletje of kom even langs. Onze zonneconsulenten staan je graag te woord.

De huidtypes:

Huidtype 1: Verbrandt zeer gemakkelijk en wordt niet bruin. Dit zijn vaak mensen met blond, rossig of rood haar en een bleke huid. Bovendien hebben zij vaak sproeten. Met deze huidtype ben je niet geschikt om onder een zonnebank te gaan. Je kunt uiteraard wel gebruik maken van onze collageenbank.

Huidtype 2: Verbrandt tamelijk snel en wordt langzaam bruin. Veelal gaat het hierbij om mensen met een lichte huid.

Huidtype 3: Verbrandt zelden en wordt gemakkelijk bruin. Dit zijn mensen die van zichzelf al een enigszins (licht)bruine huid hebben.

Huidtype 4: Verbrandt eigenlijk nooit en de bruine kleur wordt alleen maar dieper.

De Prestige serie van Ergoline staat voor de nieuwste technologieën, gepaard met innovatieve comfort uitvoering en een tijdloos design. Het nieuwe topmodel zet met de verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth® -verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.

Perfecte bruining zonder compromis! De smartsun PLUS-lampen bouwen pigment op en in combinatie met de Trend UV-lampen wordt een direct zichtbare en lang behoudende bruine kleur op het lichaam bereikt. Dynamische elektronische voorschakelunits garanderen altijd 100% vermogen. In het gezichtbereik maken vier Ultra Perfomance Plus gezichtsbruiners met nieuwe smartsun UVB-spaghettilampen een 0,3 geoptimeerde bruiningsresultaat mogelijk. De geactiveerde roodlicht spectra van de Hybrid Performance verbeteren de bloedcirculatie en de zuurstofverzorging in de huid en ondersteunen daardoor het bruiningsproces.

Door eenvoudige bediening de gewenste beauty bruining!

Elke gebruiker kan uit 3 programma’s zijn gewenste bruiningsresultaat uitzoeken. Het maakt niet uit of men een lichte teint wil of een direct zichtbare diepbruine kleur: met de Personal Sunstyle is de Prestige 1600 de perfecte zonnebank. Zoals altijd kunnen de gezichtsbruiners tijdens de zonsessie in intensiteit aangepast of volledig uitgeschakeld worden. Daardoor is ook een UV-vrij gebruik van het Beauty Light in het gezichtsbereik mogelijk.

Intensief: 100% Vermogen
Medium: 85% Vermogen
Sensitief: 65% Vermogen

Wellness rondom! De comfortuitrusting met Aqua Fresh, Aroma, Climatronic en 3D-sound biedt luxe op het hoogste niveau.
Geheel nieuw is de Bluetooth aansluiting! Hiermee kan iedereen zijn eigen favoriete muziek van zijn eigen smartphone overzetten op het 3D-Sound-System. De bediening tijdens het zonnen is heel eenvoudig uit te voeren via het comfortabele Smart Control bedieningspaneel.Het grote display toont de huidige titel en met de plus- en mintoetsen gaat u direct door naar het volgende of vorige nummer. Dit kan alleen bij Ergoline! Als alternatief kunnen de mobiele telefoon of de MP3-speler natuurlijk ook met de in de zonnebank geïntegreerde audiokabel worden aangesloten.

Standaard compleet uitgerust
Bluetooth® aansluiting
Climatronic PLUS
Comfort Cooling PLUS
Control Center voor comfort keuze
NFC Connect / Personal Comfort
Multi Relax ligvlak
Aqua Fresh & Aroma
3D Sound incl. Voice Guide, externe muziekaansluiting, Auto Play & Auto Volume

Prijslijst