Collageen lichttherapie

Sinds enige tijd is het mogelijk om bij Zonnestudio Ibiza het huidverouderingsproces tegen te gaan met behulp van collageen lichttherapie. Wij maken gebruik van de TanBeauty (BeautyAngel); heerlijk zonnen in roze licht om het verouderen van de huid tegen te gaan!

Collageen Lichttherapie is een ware revolutie op het gebied van beauty. Het is een zéér effectieve behandeling om het verouderingsproces van uw huid tegen te gaan. Een behandeling die de opbouw van collageen en elastine bevordert voor een gezonde en strakke huid. Na vier weken ziet u al dat uw huid jonger en stralender is dan ooit tevoren!

De zachte roze lichtgolven van de TanBeauty bevorderen op celniveau de aanmaak van collageen en elastinevezels die nodig zijn om de structuur van de huid te behouden en te verbeteren. Het stimuleren van dit proces maakt de huid zichtbaar strakker en stralender. Bovendien wordt door dit proces de zuurstofopname vergroot, het ontgiften geactiveerd en neemt het vermogen van de huid om vocht op te nemen en vast te houden toe, waardoor ook de regeneratie van de huid sneller zal verlopen

c700x420

VOORDELEN COLLAGEEN LICHTTHERAPIE
Stralend en Jonger

Door de stimulatie van de huid middels lichttherapie ziet de huid er op een natuurlijke manier stralender en jonger uit. Donkere kringen rond de ogen verdwijnen, poriën krimpen, de huid wordt zachter en strakker. Bovendien herstelt de huid vele malen sneller en worden wondjes en oneffenheden eerder gerepareerd.
• Zichtbaar anti verouderingseffect
• Reductie van rimpels en lijntjes
• Verbetert elasticiteit, stevigheid en soepelheid
• Verhoogt huidcel regeneratie
• Vermindert acne
• Bevordert genezingsproces van de huid
• Voorkomt en vermindert cellulitis
• Verbetert de opname van zuurstof
• Activeert de vorming van collageen en elastinevezels
• Activeert de stofwisseling van de huid
• Maakt de huid jong, stralend en strak
• Geen bijwerkingen
• Pijnvrije en aangename behandelingen
• En is een weldaad voor het gehele lichaam
• Aanmaak van vitamine D

Het heeft tijd nodig om de structuur van de huid te verbeteren. Een volledige kuur onder de TanBeauty duurt 10 weken om het gewenste effect te bereiken. Een sessie duurt 15 minuten en dient in de aanvangsfase 3 tot 4 maal per week plaats te vinden. De frequentie van de behandeling kan na 3 tot 5 weken verlaagd worden naar 2 keer per week. Afhankelijk van de gesteldheid van de huid zijn na gemiddeld 20 behandelingen veelal duidelijk zichtbaar resultaat. Echter na de allereerste sessie voelt uw huid al zachter aan

Van 30 tot 50 jaar adviseren wij een sessie van 2 maal per week en voor mensen van 40 tot 70 jaar worden 3 sessies per week aanbevolen. Om het behaalde resultaat van de anti aging kuur te onderhouden is 1 sessie per week voldoende .

Huidproblemen
Inmiddels blijkt uit de praktijk dat door de collageen lichttherapie de huid zich niet alleen op spectaculaire wijze verjongt, maar dat deze lichttherapie tevens een zeer positief effect heeft op huidproblemen als psoriasis, acné, (onderhuidse) ontstekingen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekjes en bepaalde soorten van eczeem!

  Hoe voelt een behandeling aan, is dit pijnlijk of erg warm?
  Een behandeling onder de TanBeauty is zeer aangenaam te noemen. Er is geen sprake van extreme warmte en de behandeling is een weldadige warmte. Veel van onze klanten merken duidelijk dat de behandeling ze energie geeft. Mensen met winterdepressies en/of stemmingswisselingen hebben dan ook veel baat bij de behandelingen!

  Moet ik voor de behandeling mijn huid nog behandelen?
  Het proces wordt versterkt indien u uw lichaamshuid regelmatig scrubt en uw gezichtshuid zo nu en dan eens intensief reinigt middels een goede maar milde peeling. Zonnestudio Ibiza biedt een speciale collageen ondersteunende verzorgingslijn aan die speciaal ontworpen is voor het gebruik onder een collageenbank. We raden overigens altijd aan uw huid goed te reinigen alvorens u op de collageenbank plaatsneemt! Een gecombineerde aanpak maakt het resultaat veelal intenser maar zeker ook duurzamer!

  Mag ik dezelfde dag dat ik onder een collageenapparaat ben geweest ook onder de gewone zonnebank?
  Het is zeker niet aan te raden om de huid op dezelfde dag bloot te stellen aan een intense warmtebron zoals een zonnebank, sauna en of een uitgebreide zonnesessie op bijvoorbeeld het strand. Het collageentoestel stimuleert zeer effectief de doorbloeding en het gebruik van een intense warmtebron kan de huid op deze wijze overbelasten en is derhalve niet aan te raden. Mocht u toch willen zonnen dan kunt dat het beste na de collageen behandeling doen.

  Het apparaat ziet eruit als een zonnebank, wordt je er ook bruin van?
  Ja! TanBeauty is de eerste collageenbank in Nederland waar men naast huidverbetering ook werkt aan een prachtige teint. Het is niet vergelijkbaar, in welk opzicht dan ook, met een standaard zonnebank. Maar u krijgt wel een subtiel, gezond tintje.
  half-gebruind-gezicht-300x119

  Zijn er leeftijdsgrenzen aan het gebruik van collageen lichttherapie?
  In principe zijn deze grenzen er niet, collageen is iets dat we van nature minder aanmaken vanaf ongeveer ons 27ste levensjaar. Behandelingen zijn derhalve vanaf die leeftijd zinvol als het gaat om het bevorderen en behouden van de stevigheid van de huid. Voor huidproblemen is het toepassen van de lichttherapie echter ook al zeer zinvol en wenselijk op jongere leeftijden. De therapie kent ook geen bovengrens en er is ons bijvoorbeeld bekend dat ouderdomsvlekken verminderen door de behandeling. Belangrijker is echter er nog maar eens op te wijzen dat de behandeling energie geeft en je mentale gesteldheid sterk bevordert, een kuur in de wintermaanden is dus absoluut een aanrader!