Zonnen

Zonnestudio_Ibiza_Alisun

Tip voor een optimaal bruiningsresultaat!

Scrub je huid!
Scrubben is goed voor je huid. Alle dode huidcellen worden hiermee verwijderd en je huid wordt weer schoon en zijdezacht. Je huid is egaler plus je wordt mooier bruin. Wees niet bang dat je je bruine kleur eraf scrubt. Je kleur zit veel dieper, het scrubben biedt alleen maar voordelen! Pas wel op met de gevoelige huid van je gezicht en hals. Scrub niet vlak voordat je wilt gaan zonnen. Maar doe dit het liefst een dag van te voren.
 
Hoe aanbrengen?
Breng je lotion roterend aan! Dus niet met horizontale lijnen, enkel draaiende bewegingen. Voordeel hiervan is dat het niet plakt en erg snel in je huid trekt. Dit geeft je het mooiste egaalste resultaat!

Mijn gezicht/ armen of benen worden niet zo bruin als de rest
Wordt uw gezicht moeilijk bruin onder de zonnebank? Blijven uw armen of benen achter qua kleur? Kijk dan eens op uw potje dagcrème! Daar zit vaak SPF 15 of hoger in. Zorg dat uw gezicht goed gereinigd is wanneer u zonnecosmetica aanbrengt. Wanneer uw benen moeilijk bruinen, scrub ze dan licht voordat u gaat zonnen en gebruik een product met een Bronzer. Zorg dat u geen bodylotion heeft gesmeerd, ook hierin zit vaak een SPF! Bij veel producten is het zelfs zo dat er een SPF in zit maar het niet op de verpakking vermeld staat. De fabrikant is dit namelijk niet verplicht als het minder dan 6% bevat. Gebruik nooit een product waar MINERALE OLIEN en/of ALCOHOL in zit. Minerale oliën werken als een sunblock en alcohol droogt de huid uit. En iedereen weet dat een droge huid niet tot nauwelijks bruint. Pak daarom altijd een product die speciaal voor de zonnebank geschikt is.

Gebruik altijd een zonnebank crème voordat u onder de zonnebank stapt. Producten die u gebruikt in de natuurlijke zon zijn niet geschikt voor onder de zonnebank. Wij hebben een ruim aanbod zonnecrèmes. Verzorgend, extra bruinend, met tattoo fade protection, heerlijk geurend, hypoallergeen, hydraterend, anti-age etc.

Ook een heerlijk bruin verlengende moisturizer met siliconen emulsie om de huid langer gehydrateerd te houden. Deze moisturizer kunt u gewoon dagelijks als heerlijke bodylotion/aftersun gebruiken.

Zonnestudio_Ibiza_background