Wat gebeurt er in de VacuMove apparaten?

U traint in een cabine waar het onderlichaam zich in onderdruk bevind. De training in de VacuWipp gaat gepaard met een kantel beweging (beetje te vergelijken met een powerplate). In de VacuMove ellipter bevind zich een crosstrainer. In de ellipter traint u desgewenst ook uw bovenlichaam. In de VacuMove loopband traint u uiteraard op een loopband. In de VacuBike traint u op een ligfiets, maar dan uiteraard met uw onderlichaam in een vacuüm cabine. Het vacuüm trekken zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid word gestimuleerd. De vetcellen kunnen hun vet dus makkelijker afgeven aan de spieren en juist daar worden de vetten afgevoerd. Tevens worden de afvalstoffen beter door het lymfesysteem afgevoerd. Door een betere doorbloeding wordt de cellulitis positief aangepakt. Het huidbeeld verbeterd!! Door deze training kunt u uw figuur positief corrigeren.
klantrug

klantrugbikini

klantvoor

klantzij

klantzijkant

VacuTrainen betekent: figuurcorrectie voor de gezonde vrouw op de probleemzones buik, billen, heupen en benen. Verlies wekelijks centimeters op deze probleemzones en maak uw huid strakker. Cellulitis zal verdwijnen. Ook zullen klachten als koude voeten en krampen in benen of voeten tot het verleden behoren. Ook hebben wij bij onze eigen klanten kunnen constateren dat beginnende of lichte spataderen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

VacuTrainen is UITSLUITEND voor vrouwen. VacuTrainen werkt het beste als u 3 x per week, maximaal 30 minuten per keer komt trainen. U dient tot ongeveer 2 uur voorafgaand aan de training ALTIJD koolhydraten te nuttigen en binnen 2 uur NA de training altijd proteïne (eiwitten) te nemen.

wioww_05lhb_crfc_z102vzrr-z6aqx5w7swmqz1q4pgvsrbxokgnx1xhievmdwnvm0okv8x06uddx1ccdlg-emp2qzzktgjwqsdkgxq5uexsl8awivihjhaw196-h226-nc

Hoe snel zie ik resultaat?
Als u start met VacuTrainen meten wij u bij aanvang van de kuur. Na 20 x VacuTrainen meten wij u opnieuw en dan is het eerste resultaat goed zichtbaar! Zowel in centimeters als op de weegschaal. Wij letten ook op uw BMI, vet- en spierpercentage.