Afslanken

STOP MET LIJNEN, START MET CENTIMETERS VERLIEZEN!!!!  IBIZA MOVES YOU

Zonnestudio Ibiza VacuMoveVacuWipp (Vacu-kantelplaat), VacaMove ellipter (VacuStep), VacuShape (VacuLoopband incl infrarood en collageen) en VacuShape (Vacu-ligfiets met infrarood en collageen)

De meeste vrouwen hebben vetreserves op buik, billen, heupen en benen. De doorbloeding op deze vetreserves is vaak slecht. Bij het beoefenen van diverse sporten blijven deze plekken altijd kouder aanvoelen dan de beter doorbloede delen van het lichaam, die voelen altijd warmer aan. Men verliest altijd sneller vet op de beter doorbloede delen van het lichaam. Wat de meeste vrouwen altijd zeggen: “ik val af op de verkeerde plekken”

Het effect van VacuTrainen!
VacuTrainen is een trainingsvorm met een relatief kortdurende training, waarbij veel extra weerstand wordt gebruikt. Het doel is om spierkracht en spiermassa te vergroten en zodoende vetcellen te vernietigen. Daarnaast heeft het vele positieve effecten op je algehele gezondheid en verkleint het de kans op bijvoorbeeld hart- en vaatziekten en suikerziekte.
Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te VacuTrainen door middel van hoge intensiteit intervaltraining (HIT). Daarbij wissel je intensief trainen af met korte pauzes, waarin je op een lagere intensiteit traint.
VacuTrainen zorgt voor meer vetverbranding dan klassieke cardiovasculaire duurtraining (cardio). Dit komt door het zogenoemde AFTERBURN-effect. Dit houdt in dat je tijdens de training uiteraard calorieën verbrandt, maar dat de vetverbranding na de training nog urenlang verhoogd is. VacuTrainen is gemakkelijk in te passen in je dagelijks leven. Het kost namelijk veel minder tijd vergeleken met reguliere cardiotrainingen.

Wat gebeurt er in de VacuMove apparaten?
Startkuur
Wat kost VacuTrainen?